Golvläggare i Kumla - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Kumla

Annons:
I staden Kumla finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Kumla som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Kumla.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Kumla hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Kumla företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Kumla som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Kumla

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Kumla vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Aronsson Sten, AB
Skogsbacken 1
692 36 Kumla


Mattläggarn Kumla, KB
Nyhemsg. 5
692 32 Kumla


Bygg- & Golvmontage i Kumla
N. Sanna 207
692 92 Kumla


Gullbergs Sten- & Fasadvård AB
Lugnets g. 14
692 71 KUMLA


Fjugesta Isoleringstjänst AB
Solhemsg. 1
692 33 KUMLA


Golv Och Kakel I Örebro AB
Nyg. 33
692 34 Kumla

Annons:


Fakta om Kumla - golvlaggare.eu

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Pris på golvläggning i Kumla

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Kumla varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Kumla arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Kumla.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Kumla rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Örebro.