Golvläggare i Vistträsk - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vistträsk

Annons:
I staden Vistträsk finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vistträsk som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vistträsk.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vistträsk hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vistträsk företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vistträsk som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vistträsk

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vistträsk vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Norrskensudden
Skatan 4
942 91 Vistträsk


Bohlins BMM AB
Skatan 4
942 91 Vistträsk

Annons:


Fakta om Vistträsk - golvlaggare.eu

Vistträsk är en tätort i Älvsbyns kommun. Byn ligger vid riksväg 94 ca 18 km väster om Älvsbyn Orten är belägen 17 km väster om Älvsbyn och 18 km söder om Vidsel vid sjön Södra Vistträsket och utmed riksväg 94. I Vistträsk finns en lanthandel för de viktigaste behoven, det finns även fin sjö att bada och fiska i.

Yta: 42,62 hektar
Invånarantal: 248, år 2010

Pris på golvläggning i Vistträsk

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vistträsk varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vistträsk arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vistträsk.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vistträsk rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Norrbotten.