Golvläggare i Vidsel - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vidsel

Annons:
I staden Vidsel finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vidsel som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vidsel.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vidsel hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vidsel företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vidsel som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vidsel

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vidsel vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Krokowski Renovering och Städ HB
Tallv. 16
942 95 Vidsel

Annons:


Fakta om Vidsel - golvlaggare.eu

Vidsel är den efter Älvsbyn största tätorten i Älvsbyns kommun och ligger vid Piteälven, omkring 35 kilometer nordväst om Älvsbyn. Vidsel kallas Robotbyn på grund av närheten till Robotförsöksplats Norrland, och också den robot som pryder torget och är skänkt av Saab AB.

Yta: 74,16 hektar
Invånarantal: 533, år 2010

Pris på golvläggning i Vidsel

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vidsel varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vidsel arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vidsel.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vidsel rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Norrbotten.