Golvläggare i Svensbyn - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Svensbyn

Annons:
I staden Svensbyn finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Svensbyn som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Svensbyn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Svensbyn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Svensbyn företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Svensbyn som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Svensbyn

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Svensbyn vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Wikströms Golv
Bäckvallenv. 21
946 40 SVENSBYN

Annons:


Fakta om Svensbyn - golvlaggare.eu

Svensbyn är en tätort i Piteå kommun. Det har funnits en skola för åk 1-6, kiosk och matvaruaffär samt dagis och fritids i Svensbyn, men nu finns bara skolan kvar i form av förskola/lågstadieskola. Vid den gamla affären finns det en bensinpump som fortfarande fungerar och sopsorteringsstation.

Yta: 51,72 hektar
Invånarantal: 342, år 2010

Pris på golvläggning i Svensbyn

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Svensbyn varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Svensbyn arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Svensbyn.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Svensbyn rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Norrbotten.