Golvläggare i Rosvik - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Rosvik

Annons:
I staden Rosvik finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Rosvik som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Rosvik.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Rosvik hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Rosvik företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Rosvik som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Rosvik

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Rosvik vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Berglunds Golvslipning AB
Skifferv. 25
945 34 ROSVIK


Lundqvist Murning & Kakel
Rosåv. 63
945 34 ROSVIK

Annons:


Fakta om Rosvik - golvlaggare.eu

Rosvik är en tätort i Piteå kommun i Norrbottens län. Rosvik ligger där Rosån mynnar ut i Bottenviken mellan Luleå och Piteå. Här finns Rosviks Kyrka, OKQ8 bensinmack, Konsum livsmedelsbutik, Bibliotek, Ishall, Café och Restaurang. Det finns ca 60 verksamma företag i Rosvik.

Yta: 192,84 hektar
Invånarantal: 1735, år 2010

Pris på golvläggning i Rosvik

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Rosvik varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Rosvik arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Rosvik.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Rosvik rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Norrbotten.