Golvläggare i Risögrund - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Risögrund

Annons:
I staden Risögrund finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Risögrund som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Risögrund.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Risögrund hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Risögrund företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Risögrund som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Risögrund

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Risögrund vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Snickartjänst R Larsson
Jannev. 6
952 70 Risögrund

Annons:


Fakta om Risögrund - golvlaggare.eu

Risögrund är en tätort i Kalix kommun. Orten ligger strax utanför Kalix, mellan Bredviken och Karlsborg.

Yta: 90,83 hektar
Invånarantal: 697, år 2010

Pris på golvläggning i Risögrund

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Risögrund varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Risögrund arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Risögrund.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Risögrund rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Norrbotten.