Golvläggare i Råneå - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Råneå

Annons:
I staden Råneå finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Råneå som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Råneå.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Råneå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Råneå företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Råneå som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Råneå

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Råneå vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Lindströms Golv o. Bygg i Råneå AB
Kängsöv. 19
955 31 Råneå

Annons:


Fakta om Råneå - golvlaggare.eu

Råneå är en tätort i Råneå socken i Luleå kommun. Orten har även kallats Rånbyn. I Råneå mynnar Råne älv ut i Bottenviken. Runt omkring tätorten ligger byarna Strömsund, Jämtön, Vitå, Böle, Norra Prästholm, Södra Prästholm, Orrbyn, Niemisel och Avafors. I Råneå finns livsmedelsbutiker, apotek, badhus, utomhusbad,[11] banker, bibliotek och kyrka.

Yta: 205,48 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Pris på golvläggning i Råneå

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Råneå varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Råneå arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Råneå.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Råneå rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Norrbotten.