Golvläggare i Pajala - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Pajala

Annons:
I staden Pajala finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Pajala som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Pajala.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Pajala hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Pajala företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Pajala som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Pajala

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Pajala vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golv & Plattsättning i Pajala AB
Tornedalsv. 18 B
984 31 Pajala

Annons:


Fakta om Pajala - golvlaggare.eu

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånarantal: 1958, år 2010

Pris på golvläggning i Pajala

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Pajala varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Pajala arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Pajala.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Pajala rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Norrbotten.