Golvläggare i Övertorneå - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Övertorneå

Annons:
I staden Övertorneå finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Övertorneå som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Övertorneå.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Övertorneå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Övertorneå företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Övertorneå som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Övertorneå

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Övertorneå vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Utbildning Nord
Skolv. 12
957 31 ÖVERTORNEÅ

Annons:


Fakta om Övertorneå - golvlaggare.eu

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Pris på golvläggning i Övertorneå

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Övertorneå varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Övertorneå arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Övertorneå.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Övertorneå rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Norrbotten.