Golvläggare i Överkalix - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Överkalix

Annons:
I staden Överkalix finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Överkalix som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Överkalix.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Överkalix hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Överkalix företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Överkalix som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Överkalix

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Överkalix vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Xpertmåleri I Norr AB
Allsån 19
956 92 överkalix

Annons:


Fakta om Överkalix - golvlaggare.eu

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Pris på golvläggning i Överkalix

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Överkalix varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Överkalix arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Överkalix.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Överkalix rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Norrbotten.