Golvläggare i Öjebyn - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Öjebyn

Annons:
I staden Öjebyn finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Öjebyn som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Öjebyn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Öjebyn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Öjebyn företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Öjebyn som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Öjebyn

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Öjebyn vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

TS Fogfria Golv & Måleri AB
Veteg. 5
943 31 ÖJEBYN


Ts Fogfria Golv Och Måleri AB
Veteg. 5
943 31 ÖJEBYN

Annons:


Fakta om Öjebyn - golvlaggare.eu

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Pris på golvläggning i Öjebyn

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Öjebyn varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Öjebyn arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Öjebyn.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Öjebyn rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Norrbotten.