Golvläggare i Norrfjärden - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Norrfjärden

Annons:
I staden Norrfjärden finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Norrfjärden som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Norrfjärden.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Norrfjärden hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Norrfjärden företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Norrfjärden som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Norrfjärden

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Norrfjärden vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golvteamet Piteå AB
Tullnäsv. 111
945 91 NORRFJÄRDEN

Annons:


Fakta om Norrfjärden - golvlaggare.eu

Norrfjärden är en tätort i Piteå kommun. Byn är kyrkbyn i Norrfjärdens socken och ligger 15 kilometer norr om Piteå längs E4:an, på norra sidan om Alterälven. Öster om Norrfjärden ligger området Lassbacken och Harrbäcken. Här ligger även Norrfjärdens kyrka.

Yta: 189,24 hektar
Invånarantal: 1362, år 2010

Pris på golvläggning i Norrfjärden

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Norrfjärden varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Norrfjärden arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Norrfjärden.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Norrfjärden rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Norrbotten.