Golvläggare i Kiruna - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Kiruna

Annons:
I staden Kiruna finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Kiruna som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Kiruna.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Kiruna hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Kiruna företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Kiruna som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Kiruna

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Kiruna vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Beijer Byggmaterial AB
Industriv. 36
981 38 KIRUNA


Mats & Jommen Golv & Måleri AB
Matojärvig. 28
981 35 Kiruna


FM Golv AB
Trafikinspektörsv. 1
981 34 KIRUNA


Kiruna Golv AB
Hjalmar Lundbohmsv. 43
981 34 KIRUNA


JkS Kök & Golv AB
Kyrkog. 46
981 38 KIRUNA


Giddes Golv AB
Deltav. 28
981 45 KIRUNA


Tobbes Golv I Kiruna AB
Bromsg. 35
981 36 KIRUNA


Lars Björnströms Golv AB
Tallbyv. 9
981 41 KIRUNA

Annons:


Fakta om Kiruna - golvlaggare.eu

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Pris på golvläggning i Kiruna

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Kiruna varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Kiruna arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Kiruna.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Kiruna rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Norrbotten.