Golvläggare i Karlsborgsverken - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Karlsborgsverken

Annons:
I staden Karlsborgsverken finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Karlsborgsverken som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Karlsborgsverken.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Karlsborgsverken hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Karlsborgsverken företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Karlsborgsverken som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Karlsborgsverken

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Karlsborgsverken vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Kakelbolaget Kalix Städ
Emil Lindgrens v. 4
952 71 KARLSBORGSVERKEN

Annons:


Fakta om Karlsborgsverken - golvlaggare.eu

Karlsborg är en tätort och industrisamhälle i Kalix kommun. Ortens främsta arbetsgivare är pappersfabriken Billerudkorsnäs AB som tillverkar förpackningspapper och pappersmassa. Fabriken är med sina drygt 400 anställda den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 204,05 hektar
Invånarantal: 351, år 2010

Pris på golvläggning i Karlsborgsverken

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Karlsborgsverken varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Karlsborgsverken arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Karlsborgsverken.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Karlsborgsverken rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Norrbotten.