Golvläggare i Kalix - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Kalix

Annons:
I staden Kalix finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Kalix som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Kalix.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Kalix hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Kalix företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Kalix som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Kalix

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Kalix vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

STX Sweden AB
Furuhedsvägen 27
952 31 KALIX


Jd Golv
Björnstigen 10
952 42 KALIX


Henrikssons Bygg & Golv
Stråkanäs 510
952 91 KALIX


Rum i Rum AB
Industrig. 17
952 31 KALIX


Bröderna Viklunds Måleri O Mattor AB
Vattenv. 19
952 35 KALIX

Annons:


Fakta om Kalix - golvlaggare.eu

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Pris på golvläggning i Kalix

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Kalix varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Kalix arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Kalix.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Kalix rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Norrbotten.