Golvläggare i Jokkmokk - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Jokkmokk

Annons:
I staden Jokkmokk finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Jokkmokk som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Jokkmokk.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Jokkmokk hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Jokkmokk företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Jokkmokk som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Jokkmokk

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Jokkmokk vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Laponia Golv
Hantverkarg. 11
962 32 JOKKMOKK


Borgar Grillen
Västerg. 22
962 33 Jokkmokk


Vindflöjten Fastighets AB
Föreningsg. 3
962 32 JOKKMOKK


Pia Nordlund Ekonomi & Konsult AB
Hantverkarg. 11
962 32 JOKKMOKK

Annons:


Fakta om Jokkmokk - golvlaggare.eu

Jokkmokk är centralort i Jokkmokks kommun. Jokkmokk är känt för Jokkmokks marknad, som firade 400-årsjubileum i februari 2005, samt för sin roll som en central samisk samlingsplats. På orten finns bland andra Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Samernas utbildningscentrum samt ett flertal konst- och hantverksbutiker.

Yta: 359,07 hektar
Invånarantal: 2786, år 2010

Pris på golvläggning i Jokkmokk

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Jokkmokk varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Jokkmokk arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Jokkmokk.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Jokkmokk rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Norrbotten.