Golvläggare i Hortlax - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hortlax

Annons:
I staden Hortlax finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hortlax som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hortlax.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hortlax hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hortlax företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hortlax som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hortlax

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hortlax vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Öhmans Kakel & Klinker i Piteå AB
Innimarksv. 195
944 32 Hortlax

Annons:


Fakta om Hortlax - golvlaggare.eu

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Pris på golvläggning i Hortlax

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hortlax varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hortlax arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hortlax.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hortlax rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Norrbotten.