Golvläggare i Haparanda - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Haparanda

Annons:
I staden Haparanda finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Haparanda som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Haparanda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Haparanda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Haparanda företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Haparanda som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Haparanda

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Haparanda vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

K-rauta Haparanda
Hästskov. 10
953 36 Haparanda


Rt Golv & Kakel AB
Antmans v. 35 B
953 34 Haparanda


Awd Golv AB
Ängsg. 48
953 34 Haparanda


A. Boman Golv och Färg
Vuono Rantav. 1
953 92 Haparanda


Alf Wallgren Golv Haparanda
Ängsg. 48
953 34 Haparanda


J.Niva Bygg & Montage
Keräsjoki 588
953 92 Haparanda

Annons:


Fakta om Haparanda - golvlaggare.eu

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånarantal: 4856, år 2010

Pris på golvläggning i Haparanda

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Haparanda varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Haparanda arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Haparanda.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Haparanda rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Norrbotten.