Golvläggare i Gammelstad - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Gammelstad

Annons:
I staden Gammelstad finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Gammelstad som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Gammelstad.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Gammelstad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Gammelstad företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Gammelstad som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Gammelstad

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Gammelstad vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Gammelstads Måleri & Tapet
Havrev. 15
954 32 Gammelstad


Luleå Golvteam
Hantverksv. 8
954 33 GAMMELSTAD


Nyströms Entreprenad i Luleå AB
Strandv. 27
954 31 GAMMELSTAD

Annons:


Fakta om Gammelstad - golvlaggare.eu

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Pris på golvläggning i Gammelstad

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Gammelstad varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Gammelstad arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Gammelstad.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Gammelstad rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Norrbotten.