Golvläggare i Gällivare - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Gällivare

Annons:
I staden Gällivare finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Gällivare som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Gällivare.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Gällivare hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Gällivare företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Gällivare som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Gällivare

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Gällivare vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Beijer Byggmaterial AB
Bilv. 6
982 38 GÄLLIVARE


Mattbutiken i Gällivare AB
Ö. Kyrkallén 6
982 32 GÄLLIVARE


Henna Johansson Sport Consulting AB
Vallmov. 2
982 35 Gällivare


Tm - Kakel
Lasarettsg. 61 B
982 34 GÄLLIVARE

Annons:


Fakta om Gällivare - golvlaggare.eu

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Pris på golvläggning i Gällivare

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Gällivare varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Gällivare arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Gällivare.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Gällivare rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Norrbotten.