Golvläggare i Arvidsjaur - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Arvidsjaur

Annons:
I staden Arvidsjaur finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Arvidsjaur som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Arvidsjaur.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Arvidsjaur hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Arvidsjaur företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Arvidsjaur som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Arvidsjaur

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Arvidsjaur vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

MB Golv AB
Domäng. 17 F
933 32 ARVIDSJAUR


NMH Bygg AB
Södra g. 3
933 32 ARVIDSJAUR


Magnus Betsvall Golv AB
Domäng. 17 F
933 32 ARVIDSJAUR

Annons:


Fakta om Arvidsjaur - golvlaggare.eu

Arvidsjaur är en tätort i Lappland och centralort i Arvidsjaurs kommun, Norrbottens län. Arvidsjaur är beläget 11 mil söder om polcirkeln och 16 mil väster om Luleå, i mellersta Lappland och tillhör Norrbottens län. Arvidsjaur är ett stort center för Europas bilindustri, som på vinterhalvåret utför biltester i vintermiljö.

Yta: 466,90 hektar
Invånarantal: 4635, år 2010

Pris på golvläggning i Arvidsjaur

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Arvidsjaur varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Arvidsjaur arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Arvidsjaur.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Arvidsjaur rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Norrbotten.