Golvläggare i Arjeplog - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Arjeplog

Annons:
I staden Arjeplog finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Arjeplog som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Arjeplog.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Arjeplog hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Arjeplog företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Arjeplog som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Arjeplog

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Arjeplog vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Wikströms Golv
Maskinv. 2
938 32 ARJEPLOG


Arjeplogs Golv
Villag. 23
938 32 ARJEPLOG

Annons:


Fakta om Arjeplog - golvlaggare.eu

Arjeplog är en tätort med 1977 invånare (2010) i mellersta Lappland, Norrbottens län, och centralort i Arjeplogs kommun. Orten är belägen mellan de stora insjöarna Hornavan (Sveriges djupaste sjö) och Uddjaur i Skellefteälvens avrinningsområde. Arjeplog är känt för bland annat "lappmarksdoktorn" Einar Wallquists skapelse Silvermuseet.

Yta: 229,18 hektar
Invånarantal: 1977, år 2010

Pris på golvläggning i Arjeplog

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Arjeplog varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Arjeplog arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Arjeplog.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Arjeplog rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Norrbotten.