Golvläggare i Älvsbyn - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Älvsbyn

Annons:
I staden Älvsbyn finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Älvsbyn som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Älvsbyn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Älvsbyn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Älvsbyn företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Älvsbyn som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Älvsbyn

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Älvsbyn vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Öhlunds Golvslip & Måleri AB
Hällan 34
942 92 ÄLVSBYN


AB Bröderna Öberg Interiör
Hantverkarg. 1
942 31 älvsbyn

Annons:


Fakta om Älvsbyn - golvlaggare.eu

Älvsbyn är en tätort i Norrbotten och centralort i Älvsbyns kommun i Norrbottens län. Älvsbyn är belägen vid Pite älv i södra Norrbottens län. Älvsbyn ligger i Fyrkantenområdet, 47 kilometer sydväst om Boden, 65 kilometer väster om Luleå och 50 kilometer nordväst om Piteå. I Älvsbyn finns bland andra företagen Polarbröd och Älvsbyhus.

Yta: 635,28 hektar
Invånarantal: 4967, år 2010

Pris på golvläggning i Älvsbyn

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Älvsbyn varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Älvsbyn arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Älvsbyn.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Älvsbyn rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Norrbotten.