Golvläggare i Vislanda - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vislanda

Annons:
I staden Vislanda finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vislanda som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vislanda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vislanda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vislanda företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vislanda som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vislanda

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vislanda vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Svenssons Golv
Byv. 12
342 51 VISLANDA


Niklas Sjöström
Skeppshult 2
342 52 Vislanda

Annons:


Fakta om Vislanda - golvlaggare.eu

Vislanda är en tätort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Vislanda är en mindre industriort. De fyra största företagen är i ordning: Abetong (betongindustri), Vida-gruppen (sågverk), Wica (tillverkare av kyl- och frysdiskar till affärer) och Svets & mekano (underleverantör till verkstadsindustri).

Yta: 223,87 hektar
Invånarantal: 1769, år 2010

Pris på golvläggning i Vislanda

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vislanda varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vislanda arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vislanda.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vislanda rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kronoberg.