Golvläggare i Vederslöv - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vederslöv

Annons:
I staden Vederslöv finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vederslöv som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vederslöv.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vederslöv hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vederslöv företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vederslöv som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vederslöv

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vederslöv vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Extreme Adventures Siberia
Bökebacken Norralycke
355 94 Vederslöv

Annons:


Fakta om Vederslöv - golvlaggare.eu

Vederslöv är en småort utanför Växjö i Växjö kommun, kyrkby i Vederslövs socken. Byn har två kyrkor: den medeltida Vederslövs gamla kyrka och den nya kyrkan.

Yta: 18 hektar
Invånarantal: 125, år 2010

Pris på golvläggning i Vederslöv

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vederslöv varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vederslöv arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vederslöv.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vederslöv rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kronoberg.