Golvläggare i Väckelsång - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Väckelsång

Annons:
I staden Väckelsång finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Väckelsång som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Väckelsång.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Väckelsång hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Väckelsång företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Väckelsång som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Väckelsång

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Väckelsång vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

J-H Murningsarbeten AB
Gamla v. 45
362 51 VÄCKELSÅNG

Annons:


Fakta om Väckelsång - golvlaggare.eu

Väckelsång är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Väckelsångs socken. Väckelsång ligger utmed riksväg 27, ca 13 km norr om centralorten Tingsryd. Vid byns norra ände står en "Arla-ko" i trä i naturlig kostorlek.

Yta: 123,30 hektar
Invånarantal: 905, år 2010

Pris på golvläggning i Väckelsång

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Väckelsång varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Väckelsång arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Väckelsång.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Väckelsång rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kronoberg.