Golvläggare i Urshult - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Urshult

Annons:
I staden Urshult finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Urshult som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Urshult.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Urshult hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Urshult företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Urshult som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Urshult

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Urshult vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Smålands Golv-Värme AB
Stationsv. 13 C
360 13 Urshult

Annons:


Fakta om Urshult - golvlaggare.eu

Urshult är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Urshults socken. Urshult är beläget vid sjön Åsnens södra strand. Här finns Urshults kyrka. Cykellederna Kronobergstrampen, Åsnen runt, Banvallsleden och Sverigeleden sammanstrålar och korsar varandra i Urshult.

Yta: 146,31 hektar
Invånarantal: 794, år 2010

Pris på golvläggning i Urshult

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Urshult varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Urshult arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Urshult.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Urshult rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kronoberg.