Golvläggare i Tingsryd - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Tingsryd

Annons:
I staden Tingsryd finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Tingsryd som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Tingsryd.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Tingsryd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Tingsryd företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Tingsryd som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Tingsryd

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Tingsryd vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Tmg - Tingsryds Måleri & Golv AB
Bäckg. 2
362 30 Tingsryd

Annons:


Fakta om Tingsryd - golvlaggare.eu

Tingsryd är en tätort och centralort i Tingsryds kommun i Kronobergs län. Tingsryd är belägen vid sjön Tiken. Bland de mest kända och starka varumärken som finns i Tingsryd är: Hammarplast, Bröderna Nelsons fröer, Linder Aluminiumbåtar och Trensums Food AB.

Yta: 354,38 hektar
Invånarantal: 3037, år 2010

Pris på golvläggning i Tingsryd

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Tingsryd varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Tingsryd arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Tingsryd.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Tingsryd rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kronoberg.