Golvläggare i Moheda - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Moheda

Annons:
I staden Moheda finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Moheda som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Moheda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Moheda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Moheda företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Moheda som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Moheda

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Moheda vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

XL-Bygg Moheda Järnhandel
Växjöv. 13
342 61 Moheda


Moheda Golv AB
Prästkvarnsv. 7
342 60 MOHEDA

Annons:


Fakta om Moheda - golvlaggare.eu

Moheda är en tätort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Toffel- och skomakeri samt dylika hantverk har en långvarig tradition i Moheda; fabriker har kommit och gått, men här finns sedan 1973 en av Sveriges sista kvarvarande trätoffelfabriker, nämligen Mohedatoffeln, som dessutom är ledande i sitt område.

Yta: 225,79 hektar
Invånarantal: 1824, år 2010

Pris på golvläggning i Moheda

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Moheda varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Moheda arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Moheda.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Moheda rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kronoberg.