Golvläggare i Markaryd - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Markaryd

Annons:
I staden Markaryd finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Markaryd som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Markaryd.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Markaryd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Markaryd företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Markaryd som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Markaryd

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Markaryd vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Markaryds Golv
Västerg. 22 E
285 37 Markaryd


Klintebergs Färg och Golv AB
Kvarng. 20
285 31 Markaryd


Eriks Golv I Markaryd AB
Ulvaryd 2368
285 91 Markaryd


Klintans Fastigheter I Markaryd AB
Västerg. 1
285 37 Markaryd

Annons:


Fakta om Markaryd - golvlaggare.eu

Markaryd är en tätort och centralort i Markaryds kommun i Kronobergs län i Småland. Markaryd ligger längs motorvägen E4, riksväg 15 mellan Halmstad och Karlshamn och vid Markarydsbanan, nära den skånsk-småländska gränsen. Markaryd har en omfattande industriverksamhet där Nibe Industrier AB är ett av de största företagen.

Yta: 490,26 hektar
Invånarantal: 3966, år 2010

Pris på golvläggning i Markaryd

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Markaryd varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Markaryd arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Markaryd.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Markaryd rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kronoberg.