Golvläggare i Ljungby - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Ljungby

Annons:
I staden Ljungby finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Ljungby som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Ljungby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Ljungby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Ljungby företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Ljungby som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Ljungby

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Ljungby vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Sydsvensk Golvslipning AB
Hagatorpsv. 16
341 40 LJUNGBY


Ljungby Golv AB
Vera Sandbergs gata 2
341 31 LJUNGBY


Ljungby Golvteknik AB
Vera Sandbergs gata 2
341 31 LJUNGBY


Brandels Golv AB
Gängesv. 12
341 31 LJUNGBY


Spirello Design AB
FÄBOVÄGEN 4 4
341 40 LJUNGBY


Brandels Golvservice AB
Stråkv. 13
341 39 LJUNGBY


Unnestams Golv
Stafettv. 1
341 39 LJUNGBY


IM - Golv
Ö. Torget 1 B
341 38 Ljungby

Annons:


Fakta om Ljungby - golvlaggare.eu

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Pris på golvläggning i Ljungby

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Ljungby varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Ljungby arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Ljungby.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Ljungby rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kronoberg.