Golvläggare i Liatorp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Liatorp

Annons:
I staden Liatorp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Liatorp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Liatorp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Liatorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Liatorp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Liatorp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Liatorp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Liatorp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Ralf Wolter
Havrestigen 6
343 74 Liatorp

Annons:


Fakta om Liatorp - golvlaggare.eu

Liatorp är en tätort i Älmhults kommun i Kronobergs län. Liatorp är belägen vid Södra stambanan som nådde samhället 1862 från Malmö och utgjorde därmed den nordliga ändpunkten på banan till 1864, då förlängningen till Falköping var klar.

Yta: 85,30 hektar
Invånarantal: 555, år 2010

Pris på golvläggning i Liatorp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Liatorp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Liatorp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Liatorp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Liatorp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kronoberg.