Golvläggare i Lessebo - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Lessebo

Annons:
I staden Lessebo finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Lessebo som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Lessebo.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Lessebo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Lessebo företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Lessebo som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Lessebo

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Lessebo vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Allt i Riv Småland
Torsg. 5
360 50 LESSEBO

Annons:


Fakta om Lessebo - golvlaggare.eu

Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Yta: 339,83 hektar
Invånarantal: 2737, år 2010

Pris på golvläggning i Lessebo

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Lessebo varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Lessebo arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Lessebo.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Lessebo rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kronoberg.