Golvläggare i Lenhovda - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Lenhovda

Annons:
I staden Lenhovda finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Lenhovda som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Lenhovda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Lenhovda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Lenhovda företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Lenhovda som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Lenhovda

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Lenhovda vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Lenhovda Golv AB
Tingsg. 11
360 73 Lenhovda

Annons:


Fakta om Lenhovda - golvlaggare.eu

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Pris på golvläggning i Lenhovda

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Lenhovda varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Lenhovda arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Lenhovda.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Lenhovda rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kronoberg.