Golvläggare i Lagan - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Lagan

Annons:
I staden Lagan finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Lagan som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Lagan.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Lagan hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Lagan företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Lagan som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Lagan

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Lagan vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Lagan Golv
Storg. 8
341 50 Lagan


Sydsvensk Golvslipning AB
036 - 13 26 10Lagan Golv
Ringv. 35
341 50 Lagan

Annons:


Fakta om Lagan - golvlaggare.eu

Lagan är en tätort i Ljungby kommun i Kronobergs län och kyrkby i Berga socken med Berga kyrka. Namnet har orten fått från ån Lagan, vid vilken den ligger. I Lagan finns bland andra Swedrive AB som tillverkar transmissionsprodukter, Modulpac AB som tillverkar kapsyler och förpackningar i plast...

Yta: 272,95 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Pris på golvläggning i Lagan

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Lagan varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Lagan arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Lagan.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Lagan rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kronoberg.