Golvläggare i Hovmantorp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hovmantorp

Annons:
I staden Hovmantorp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hovmantorp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hovmantorp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hovmantorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hovmantorp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hovmantorp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hovmantorp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hovmantorp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Ebp - Engdahls Bygg & Plattsättning
Högalidsg. 4
360 51 HOVMANTORP


Tkml Fastighets Service HB
Norrg. 14
360 51 HOVMANTORP

Annons:


Fakta om Hovmantorp - golvlaggare.eu

Hovmantorp är en tätort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen längs järnvägen mellan Kalmar och Växjö, vid sjön Rottnen. Ortens största idrottsförening heter Hovmantorps GoIF. Föreningen har fostrat flera allsvenska fotbollsspelare. Mest meriterad är Curt Olsberg som vann flera SM med Malmö FF.

Yta: 255,66 hektar
Invånarantal: 2991, år 2010

Pris på golvläggning i Hovmantorp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hovmantorp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hovmantorp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hovmantorp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hovmantorp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kronoberg.