Golvläggare i Hjortsberga - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hjortsberga

Annons:
I staden Hjortsberga finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hjortsberga som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hjortsberga.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hjortsberga hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hjortsberga företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hjortsberga som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hjortsberga

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hjortsberga vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Hjortsberga Golv & Kakel AB
Västregårdsv. 10
342 93 Hjortsberga

Annons:


Fakta om Hjortsberga - golvlaggare.eu

Hjortsberga är en tätort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Strax öster om tätorten ligger småorten och tillika kyrkbyn Hjortsberga med Hjortsberga kyrka. Ortens fotbollslag heter Hjortsberga IF.

Yta: 63,01 hektar
Invånarantal: 245, år 2010

Pris på golvläggning i Hjortsberga

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hjortsberga varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hjortsberga arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hjortsberga.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hjortsberga rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kronoberg.