Golvläggare i Braås - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Braås

Annons:
I staden Braås finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Braås som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Braås.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Braås hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Braås företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Braås som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Braås

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Braås vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Kronobergs Golv
Massav. 7
360 42 BRAÅS

Annons:


Fakta om Braås - golvlaggare.eu

Braås är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län belägen på en sluttningen mot sjön Örken. Naturskyddsområdena Sjösås äng och Braås park omger samhället. Lihnell Vagn AB flyttade 1957 sin verksamhet från Björsäter och Ringstorp i Östergötland till Braås. Tillverkningen var drivkärror för civilt och militärt bruk att kopplas till traktorer.

Yta: 170,95 hektar
Invånarantal: 1547, år 2010

Pris på golvläggning i Braås

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Braås varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Braås arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Braås.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Braås rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kronoberg.