Golvläggare i Åryd - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Åryd

Annons:
I staden Åryd finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Åryd som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Åryd.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Åryd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Åryd företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Åryd som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Åryd

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Åryd vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Haga Tak AB
Risinge Haga
360 43 ÅRYD

Annons:


Fakta om Åryd - golvlaggare.eu

Åryd är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län. Tidigare fanns länge ett järnbruk i Åryd. Bruksmiljön finns delvis bevarad, t ex masugnen. Affären i Åryd är också ombud för apoteket, har viss postservice och spelhörna.

Yta: 80,94 hektar
Invånarantal: 684, år 2010

Pris på golvläggning i Åryd

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Åryd varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Åryd arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Åryd.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Åryd rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kronoberg.