Golvläggare i Alvesta - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Alvesta

Annons:
I staden Alvesta finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Alvesta som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Alvesta.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Alvesta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Alvesta företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Alvesta som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Alvesta

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Alvesta vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

XL-Bygg Alvesta
Allbog. 68
342 30 Alvesta


Hjortsberga Måleri AB
Grönkullav. 2
342 31 ALVESTA

Annons:


Fakta om Alvesta - golvlaggare.eu

Alvesta är en tätort i Småland och centralort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Alvesta är en järnvägsknut i södra Sverige, omkring 18 km väster om Växjö. Alvesta station ligger längs järnvägarna Södra stambanan (Stockholm-Malmö) och kust till kust-banan (Göteborg-Kalmar/Karlskrona).

Yta: 610,32 hektar
Invånarantal: 8017, år 2010

Pris på golvläggning i Alvesta

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Alvesta varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Alvesta arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Alvesta.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Alvesta rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kronoberg.