Golvläggare i Älmhult - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Älmhult

Annons:
I staden Älmhult finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Älmhult som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Älmhult.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Älmhult hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Älmhult företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Älmhult som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Älmhult

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Älmhult vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

EU Plast AB
Delary Bruk 6
343 95 ÄLMHULT


Elme Färgland AB
Brog. 8
343 31 ÄLMHULT


Golvtjänst, Åke Olofsson
N. Krong. 6
343 31 ÄLMHULT


Elme Golv & Måleri Entreprenad AB
Borgg. 6
343 37 ÄLMHULT


Nermyrs Golv, Lars Nermyr
Örtv. 36
343 35 ÄLMHULT


Jpr Natursten AB
Torng. 4 B
343 31 ÄLMHULT


Sandberg, Bengt-Åke
Duvstigen 2
343 35 ÄLMHULT

Annons:


Fakta om Älmhult - golvlaggare.eu

Älmhult är en tätort i Kronobergs län i Småland. Den är centralort i Älmhults kommun. I nutiden är IKEA Älmhults i särklass viktigaste företag: Ikea har varuhus, centrallager, kontor och produktutveckling på orten. Dessutom produceras mycket av Ikeas marknadsföring i Älmhult, bland annat katalogen.

Yta: 843 hektar
Invånarantal: 8955, år 2010

Pris på golvläggning i Älmhult

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Älmhult varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Älmhult arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Älmhult.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Älmhult rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kronoberg.