Golvläggare i Älmeboda - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Älmeboda

Annons:
I staden Älmeboda finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Älmeboda som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Älmeboda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Älmeboda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Älmeboda företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Älmeboda som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Älmeboda

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Älmeboda vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

P&P Golv & Måleri AB
Sågarev. 7
360 23 ÄLMEBODA

Annons:


Fakta om Älmeboda - golvlaggare.eu

Älmeboda är en småort och kyrkby i Älmeboda socken i Tingsryds kommun, Kronobergs län. Belägen cirka 50 km sydöst om Växjö vid tätorten Rävemåla, där Länsväg 120 och Länsväg 122 korsar varandra. Avståndet till kommunens centralort Tingsryd är fågelvägen cirka 20 km.

Yta: 35 hektar
Invånarantal: 75, år 2010

Pris på golvläggning i Älmeboda

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Älmeboda varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Älmeboda arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Älmeboda.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Älmeboda rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kronoberg.