Golvläggare i Vimmerby - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vimmerby

Annons:
I staden Vimmerby finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vimmerby som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vimmerby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vimmerby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vimmerby företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vimmerby som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vimmerby

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vimmerby vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Jonnys Golvservice AB
Magasinsg. 3
598 37 VIMMERBY


RenoveringsByggarna
Lindängsg. 9 B
598 39 VIMMERBY


Sjölidens Rep. HB
Hällerum 252 Sjöliden
598 93 VIMMERBY


Kostas Måleri AB
Furug. 7 A
598 34 Vimmerby


Jonnys Golvservice I Vimmerby, AB
Magasinsg. 3
598 37 VIMMERBY

Annons:


Fakta om Vimmerby - golvlaggare.eu

Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Yta: 755,50 hektar
Invånarantal: 7934, år 2010

Pris på golvläggning i Vimmerby

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vimmerby varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vimmerby arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vimmerby.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vimmerby rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kalmar.