Golvläggare i Västervik - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Västervik

Annons:
I staden Västervik finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Västervik som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Västervik.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Västervik hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Västervik företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Västervik som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Västervik

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Västervik vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

BBM i Västervik AB
Allén 74
593 61 VÄSTERVIK


Koffes Golv i Västervik AB
Koloniv. 5
593 61 VÄSTERVIK


Nordsjö Idé & Design
Allén 84
593 61 VÄSTERVIK


Beijer Byggmaterial AB
Industrig. 5
593 61 VÄSTERVIK


Västerviks Golv
Esplanaden 5
593 31 Västervik


Nordenberg & Bergs Golv & Färg AB
Koloniv. 5
593 61 VÄSTERVIK


Lasses Golvservice
V. Kyrkog. 26 A
593 33 Västervik


B.L. Grillen
Esplanaden 5
593 31 Västervik


JCC Bygg & Entreprenad
Lucernav. 17
593 50 VÄSTERVIK


Koffes Golv I Västervik AB
Koloniv. 5
593 61 VÄSTERVIK


Lars Nilssons Golvservice
Stureg. 18 A
593 31 Västervik


Bergs Golv AB
Koloniv. 5
593 61 VÄSTERVIK

Annons:


Fakta om Västervik - golvlaggare.eu

Västervik är en tätort och centralort i Västerviks kommun i Kalmar län. Västervik ligger vid Gamlebyvikens mynning. Till de största industrierna i kommunen hör Gunnebo Industrier AB, Akzo Nobel Industrial Finishes AB, Ankarsrum Industries AB, DuPont Powder Coating Scand.

Yta: 1 291,50 hektar
Invånarantal: 21140, år 2010

Pris på golvläggning i Västervik

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Västervik varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Västervik arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Västervik.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Västervik rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kalmar.