Golvläggare i Vassmolösa - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vassmolösa

Annons:
I staden Vassmolösa finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vassmolösa som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vassmolösa.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vassmolösa hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vassmolösa företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vassmolösa som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vassmolösa

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vassmolösa vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golvteknik i Vassmolösa
Bönv. 4
388 94 Vassmolösa


Hossmo Transport AB
Mortorp 350
388 91 VASSMOLÖSA


Betongtjänst Golventreprenader Syd AB
Yxnebergav. 35
388 94 Vassmolösa

Annons:


Fakta om Vassmolösa - golvlaggare.eu

Vassmolösa är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län.

Yta: 136,41 hektar
Invånarantal: 535, år 2010

Pris på golvläggning i Vassmolösa

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vassmolösa varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vassmolösa arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vassmolösa.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vassmolösa rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kalmar.