Golvläggare i Torsås - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Torsås

Annons:
I staden Torsås finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Torsås som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Torsås.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Torsås hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Torsås företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Torsås som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Torsås

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Torsås vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Åbergs Golv I Torsås, AB
Örng. 3
385 33 TORSÅS


Sigfridssons Golvslip AB
Brändabo 8 B
385 93 TORSÅS

Annons:


Fakta om Torsås - golvlaggare.eu

Torsås är en tätort och centralort i Torsås kommun i Kalmar län. Torsås ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Vid sekelskiftet 1900 fanns i Torsås kyrkby tre vattendrivna kvarnar.

Yta: 247,74 hektar
Invånarantal: 1848, år 2010

Pris på golvläggning i Torsås

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Torsås varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Torsås arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Torsås.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Torsås rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kalmar.