Golvläggare i Söderåkra - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Söderåkra

Annons:
I staden Söderåkra finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Söderåkra som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Söderåkra.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Söderåkra hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Söderåkra företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Söderåkra som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Söderåkra

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Söderåkra vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Ådholmens Golv
Ådholmen 205
385 97 SÖDERÅKRA

Annons:


Fakta om Söderåkra - golvlaggare.eu

Söderåkra är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. Denna kustnära ort ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona, till vilka man tar sig via den intilliggande E22:an. I Söderåkra återfinns bland annat hotell, golfbana och köpcentrum.

Yta: 135,17 hektar
Invånarantal: 912, år 2010

Pris på golvläggning i Söderåkra

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Söderåkra varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Söderåkra arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Söderåkra.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Söderåkra rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kalmar.