Golvläggare i Oskarshamn - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Oskarshamn

Annons:
I staden Oskarshamn finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Oskarshamn som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Oskarshamn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Oskarshamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Oskarshamn företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Oskarshamn som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Oskarshamn

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Oskarshamn vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

KBG Kustbygg Group AB
Södra v. 1
572 51 OSKARSHAMN


Lundblads Golv AB
Bilg. 2
572 51 OSKARSHAMN


Ostkustens Golvtjänst AB
Åsav. 45
572 36 Oskarshamn


Allgolv
Bröllopsv. 15
572 50 Oskarshamn


Harald Svenssons Måleriaffär AB
Sörviksv. 15 A
572 36 Oskarshamn


Colorama Oskarshamn
Åsav. 3
572 26 OSKARSHAMN


Florins Eftr. AB
Dammgränd 28
572 31 OSKARSHAMN


Harald Svenssons Måleri AB
Sörviksv. 15 A
572 36 Oskarshamn


Wykmans Måleri AB
Nygränd 16 B
572 31 OSKARSHAMN

Annons:


Fakta om Oskarshamn - golvlaggare.eu

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

Pris på golvläggning i Oskarshamn

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Oskarshamn varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Oskarshamn arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Oskarshamn.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Oskarshamn rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kalmar.