Golvläggare i Nybro - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Nybro

Annons:
I staden Nybro finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Nybro som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Nybro.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Nybro hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Nybro företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Nybro som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Nybro

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Nybro vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

EGP Industrigolv AB
Spånstigen 3
382 37 NYBRO


Nybro Golvslipning
Grönv. 13
382 32 Nybro


NM-Måleri AB
S. Industrig. 11
382 34 Nybro


bejier
Skruvens väg 2
382 45 Nybro


NM-Färgbutik AB - Nordsjö, Idé & design
S. Industrig. 11
382 34 Nybro


Haralds Mattor AB
Sveaplansg. 3
382 40 NYBRO


Nybro Golv AB
S. Industrig. 11
382 34 Nybro


Kakelspecialisten I Nybro AB
Öjersmålav. 5
382 93 NYBRO


Månses Mur & Bygg
Kulla 510
382 92 Nybro


Nybro Golvslipning Henrik Cansund AB
Grönv. 13
382 32 Nybro

Annons:


Fakta om Nybro - golvlaggare.eu

Nybro är en tätort och centralort i Nybro kommun i Kalmar län. Regionens skogiga områden har gynnat framväxten av den glas- och träindustri som bidrog till att Nybro blev ett industrisamhälle på slutet av 1800-talet och stad 1932. Den största privata arbetsgivaren är AB Gustaf Kähr.

Yta: 1 092,55 hektar
Invånarantal: 12810, år 2010

Pris på golvläggning i Nybro

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Nybro varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Nybro arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Nybro.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Nybro rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kalmar.