Golvläggare i Mörbylånga - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Mörbylånga

Annons:
I staden Mörbylånga finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Mörbylånga som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Mörbylånga.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Mörbylånga hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Mörbylånga företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Mörbylånga som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Mörbylånga

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Mörbylånga vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Lasses Golv
Revg. 20
386 50 MÖRBYLÅNGA

Annons:


Fakta om Mörbylånga - golvlaggare.eu

Mörbylånga är en tätort som är centralort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på sydvästra Öland cirka 15 km söder om Färjestaden. Mörbylångas viktigaste näringar är turism, livsmedelsindustri och jordbruk. Numera är största arbetsgivaren i området Guldfågeln med 250 anställda.

Yta: 244,23 hektar
Invånarantal: 1780, år 2010

Pris på golvläggning i Mörbylånga

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Mörbylånga varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Mörbylånga arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Mörbylånga.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Mörbylånga rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kalmar.